Kennisgeving ontvangst aanvraag omgevingsvergunning, Eksterstraat in Ulft

DeUlftgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving ontvangst aanvraag omgevingsvergunning, Eksterstraat in Ulft.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 12 oktober 2023 is een aanvraag ontvangen voor het plaatsen van een aantal dakkapellen op locatie Eksterstraat in Ulft. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2023-01167. De aanvraag betreft de volgende activiteiten: •het plaatsen aantal dakkapellen Procedure De aanvraag zal worden behandeld volgens de reguliere procedure. Nadat de aanvraag is beoordeeld neemt de gemeente een besluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen acht weken na ontvangst van de aanvraag. Wij kunnen deze termijn één keer verlengen met zes weken. Wij kunnen de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente Oude IJsselstreek via email info@oude-ijsselstreek.nl of telefoonnummer 0315-292292. Het college van burgemeester en wethouders van gemeente Oude IJsselstreek.

 

Onderwerp: bouwvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deUlftgids.nl op 17-10-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Ulft, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deUlftgids.nl
Redactie deUlftgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Ulft
  2. 09ae35e8d3e3798e481af1312889a1b5

Gerelateerde berichten