Kennisgeving ontvangst aanvraag omgevingsvergunning, nabij Kempermanstraat 1 in Ulft

DeUlftgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving ontvangst aanvraag omgevingsvergunning, nabij Kempermanstraat 1 in Ulft.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 6 oktober 2023 is een aanvraag ontvangen voor het kandelaberen van een haagbeuk op locatie nabij Kempermanstraat 1 in Ulft. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2023-01142. De aanvraag betreft de volgende activiteiten: - kandelaberen van een haagbeuk Procedure De aanvraag zal worden behandeld volgens de reguliere procedure. Nadat de aanvraag is beoordeeld neemt de gemeente een besluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen acht weken na ontvangst van de aanvraag. Wij kunnen deze termijn één keer verlengen met zes weken. Wij kunnen de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente Oude IJsselstreek via email info@oude-ijsselstreek.nl of telefoonnummer 0315-292292. Het college van burgemeester en wethouders van gemeente Oude IJsselstreek.

 

Onderwerp: kapvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deUlftgids.nl op 11-10-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Ulft, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deUlftgids.nl
Redactie deUlftgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Ulft
  2. 1eba78c4e2746fb74dd98310954ad4dc

Gerelateerde berichten