Kennisgeving ontvangst aanvraag omgevingsvergunning, Oversluis 1 in Ulft

DeUlftgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving ontvangst aanvraag omgevingsvergunning, Oversluis 1 in Ulft.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 22 september 2023 is een aanvraag ontvangen voor het vervangen van het dak en wijzigen goot op locatie Oversluis 1 in Ulft. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2023-01077. De aanvraag betreft de volgende activiteiten: •activiteit die betrekking heeft op een gemeentelijk monument •het vervangen van het dak en wijzigen goot Procedure De aanvraag zal worden behandeld volgens de reguliere procedure. Nadat de aanvraag is beoordeeld neemt de gemeente een besluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen acht weken na ontvangst van de aanvraag. Wij kunnen deze termijn één keer verlengen met zes weken. Wij kunnen de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente Oude IJsselstreek via email info@oude-ijsselstreek.nl of telefoonnummer 0315-292292. Het college van Burgemeester en Wethouders van gemeente Oude IJsselstreek.

 

Onderwerp: bouwvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deUlftgids.nl op 29-09-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Ulft, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deUlftgids.nl
Redactie deUlftgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Ulft
  2. 23e8737997afe216f6863d42995d1e48

Gerelateerde berichten