kennisgeving aanvraag omgevingsvergunning voor het onttrekken en lozen van grondwater t.b.v. het leggen van een kabeltracé tussen Ulft en Varsseveld

DeUlftgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: kennisgeving aanvraag omgevingsvergunning voor het onttrekken en lozen van grondwater t.b.v. het leggen van een kabeltracé tussen Ulft en Varsseveld.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De aanvraag is ontvangen op 6-5-2024 en geregistreerd onder zaaknummer DSO2024050600129   Procedure Deze publicatie is alleen bedoeld ter informatie over ingekomen aanvragen bij het waterschap. Wij publiceren deze aanvragen om direct betrokkenen hier vroegtijdig van op de hoogte te stellen. U kunt hier nog geen bezwaar of beroep tegen indienen, omdat het besluit nog moet worden genomen. Zodra er sprake is van de mogelijkheid tot het indienen van zienswijzen of bezwaren tegen een vergunning, wordt dit in een afzonderlijke publicatie bekend gemaakt.   Informatie Voor nadere informatie kunt u een mail sturen naar vergunningen@wrij.nl of contact opnemen met een van de medewerkers van de unit Vergunningen, telefoon 0314-369 369.

 

Onderwerp: overig, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deUlftgids.nl op 10-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Ulft, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deUlftgids.nl
Redactie deUlftgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen deulft
  2. 2ac46b5a32f974147eb569bccb35fc3f

Gerelateerde berichten