Besluit Alcoholwetvergunning Wijnhandel Schoemaker Vof, Veldstraat 13 te Ulft

DeUlftgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Besluit Alcoholwetvergunning Wijnhandel Schoemaker Vof, Veldstraat 13 te Ulft.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De burgemeester heeft op 28 september 2023 besloten een Alcoholwetvergunning te verlenen aan: Naam: Wijnhandel Schoemaker Vof Adres: Veldstraat 13 Ulft Zaaknummer: 566367 Bezwaar Binnen zes weken na de dag van verzending van het besluit kunnen belanghebbenden een bezwaarschrift indienen. Dit bezwaarschrift richt u aan de burgemeester, postbus 42, 7080 AA Gendringen. In het bezwaarschrift moet in ieder geval staan: naam en adres, de dagtekening, tegen welk besluit u bezwaar maakt, de motivering van uw bezwaar en uw handtekening. Voorlopige voorziening Het indienen van een bezwaar- of beroepschrift heeft geen schorsende werking. Als u er belang bij heeft dat het besluit niet in werking treedt, kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen. Een voorlopige voorziening voor dit besluit kunt indienen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

 

Onderwerp: overig, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deUlftgids.nl op 04-10-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Ulft, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deUlftgids.nl
Redactie deUlftgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Ulft
  2. 2db4024e18dfa21431f523f482f64f34

Gerelateerde berichten