Aanvraag omgevingsvergunning Schuttersweg t.h.v. nr. 87 in Ulft, voor het kappen van één berk.

DeUlftgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag omgevingsvergunning Schuttersweg t.h.v. nr. 87 in Ulft, voor het kappen van één berk..

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 14 augustus 2023 is er een aanvraag ingediend voor het kappen van één berk op het perceel gelegen aan de Schuttersweg t.h.v. nr. 87 in Ulft. I nformatie De stukken liggen ter inzage in het gemeentehuis in Gendringen en kunt u uitsluitend op afspraak inzien. U kunt hiervoor een afspraak maken via het algemene telefoonnummer van de gemeente: (0315) 292 292. Mediation Bij alle procedures geldt dat, indien u een probleem heeft met de gemeente of u bezwaar maakt tegen een besluit, mediation uitkomst kan bieden. In dat geval wordt, onder begeleiding van een mediator, nagegaan of tot een oplossing kan worden gekomen. Vooraf zal worden bekeken of mediation in uw geval geschikt is. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met (0315) 292 292.

 

Onderwerp: kapvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deUlftgids.nl op 05-10-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Ulft, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deUlftgids.nl
Redactie deUlftgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Ulft
  2. 679a82df6c4ddb6f83d95ed8199f292d

Gerelateerde berichten