AxonPC

AxonPC is een Computerondersteuning en -services gelegen aan Wilgenstraat 43 in Ulft.

Meer informatie over AxonPC in Ulft

AxonPC biedt systeembeheer, werkplekbeheer, helpdesk en computerondersteuning aan particulieren, zzp'ers en kleinbedrijf sinds 2011. Ze hebben zich gespecialiseerd in systeembeheer, waarbij ze onder andere back-ups maken, updates installeren, hardware en software installeren, werkplekken inrichten, storingen verhelpen en vragen beantwoorden. Daarnaast bieden ze ook computerondersteuning aan, waarbij ze advies geven bij het kiezen van nieuwe apparaten en hulp bieden bij de installatie. Ze hebben ook een helpdesk die klanten op afstand helpt met computervragen en -problemen. Ze maken hiervoor gebruik van AnyDesk. AxonPC biedt ook verschillende programma's aan, zoals SyncBack Free, VLC Player, Paint.net, Google Chrome, AnyDesk, Microsoft 365, Adobe Reader en ESET Security. Ze zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 10.00 tot 17.00 uur en het standaard uurtarief is €48,00 inclusief BTW. Het is belangrijk om regelmatig back-ups te maken van belangrijke data en te zorgen voor goede beveiliging op de computer. AxonPC volgt de richtlijnen van het RIVM.

Wil je weten wat AxonPC verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van AxonPC of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij AxonPC? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AxonPC het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ulft. Opzoek naar AxonPC reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. AxonPC

Bezoekers bekeken ook