Acceptatie melding Activiteitenbesluit voor de inrichting gelegen aan de Hogenkamp 1 in Ulft, voor het veranderen van een groot-en detailhandelbedrijf in bouw- en industriebenodigheden en hobbyartikelen (milieu).

DeUlftgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Acceptatie melding Activiteitenbesluit voor de inrichting gelegen aan de Hogenkamp 1 in Ulft, voor het veranderen van een groot-en detailhandelbedrijf in bouw- en industriebenodigheden en hobbyartikelen (milieu)..

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 4 januari 2024 is de melding Activiteitenbesluit geaccepteerd voor het veranderen van een groot-en detailhandelbedrijf in bouw- en industriebenodigheden en hobbyartikelen voor de inrichting gelegen aan de Hogenkamp 1 in Ulft. De acceptatie is op 4 januari 2024 verzonden. Informatie De stukken liggen vanaf 16 januari 2024 voor twee weken ter inzage in het gemeentehuis in Gendringen en kunt u uitsluitend op afspraak inzien. U kunt hiervoor een afspraak maken via het algemene telefoonnummer van de gemeente: (0315) 292 292.   Mediation Bij alle procedures geldt dat, indien u een probleem heeft met de gemeente of u bezwaar maakt tegen een besluit, mediation uitkomst kan bieden. In dat geval wordt, onder begeleiding van een mediator, nagegaan of tot een oplossing kan worden gekomen. Vooraf zal worden bekeken of mediation in uw geval geschikt is. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met (0315) 292 292.

 

Onderwerp: overig, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deUlftgids.nl op 26-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Ulft, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deUlftgids.nl
Redactie deUlftgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Ulft
  2. b2376a454429785a3d2e99d97464b1cc

Gerelateerde berichten