Bakker op 43 - Jos Knippenborg

Bakker op 43 - Jos Knippenborg is een Bakkerij gelegen aan Doctor Ariensstraat 43 in Ulft.

Meer informatie over Bakker op 43 - Jos Knippenborg in Ulft

Bakker Jos heeft in de loop der jaren een goede naam opgebouwd door kwaliteit en service te leveren. Ze hebben filialen in Zieuwent, Lichtenvoorde, Borculo, Eibergen en Bredevoort. De geschiedenis van Bakker Jos gaat terug tot de vorige eeuwwisseling, toen de familie Knippenborg actief was in verschillende markten. Ze beheerden een boerderij, een kruidenierswinkel, een café en een bakkerij, allemaal onder één dak. In 1950 werd het oude pand gesloopt en op dezelfde plek werd een nieuw pand gebouwd met een kruidenierswinkel, café en bakkerij. Jan Knippenborg nam de bakkerij over van zijn vader en leerde het vak onder andere bij bakkerij Manschot. In de jaren '70 werd het café gesloopt en werden de kruidenierswinkel en bakkerij losgekoppeld. Bakker Jos heeft nu winkels in Zieuwent, Lichtenvoorde, Borculo, Eibergen en Bredevoort. Ze bieden een breed assortiment aan brood, banket en feestartikelen, en je kunt direct bestellen bij hun winkels. Daarnaast hebben ze ook speciale aanbiedingen en kun je contact met hen opnemen.

Wil je weten wat Bakker op 43 - Jos Knippenborg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakker op 43 - Jos Knippenborg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakker op 43 - Jos Knippenborg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakker op 43 - Jos Knippenborg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ulft. Opzoek naar Bakker op 43 - Jos Knippenborg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakker op 43 – Jos Knippenborg

Bezoekers bekeken ook