Bombo Bikes

Bombo Bikes is een Fietsenwinkel gelegen aan Frank Daamenstraat 4 in Ulft.

Meer informatie over Bombo Bikes in Ulft

Bombo introduceert de nieuwe Bombo Primo e-bike, een cross-over tussen een Italiaanse scooter en een moderne fiets. De e-bike komt in twee modellen, de Bombo Primo Classico en de Bombo Primo Lusso. Beide modellen hebben schijfremmen en een krachtige aandrijving. De e-bike biedt het comfort van een scooter en het gemak van een fiets. Het design is stijlvol en het rijden op de Bombo Primo wordt als zeer comfortabel ervaren. De e-bike is momenteel in de voorverkoop en er zijn verschillende partners die het project ondersteunen. Er zijn ook veelgestelde vragen beantwoord, zoals wanneer de levering plaatsvindt, waarom er hoge kortingen worden gegeven en wat er gebeurt als het doel niet wordt gehaald. Daarnaast worden er mooie foto's en video's van de Bombo Primo aangeboden.

Wil je weten wat Bombo Bikes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bombo Bikes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bombo Bikes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bombo Bikes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ulft. Opzoek naar Bombo Bikes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bombo Bikes

Bezoekers bekeken ook