De Verrijzenis Parochie

De Verrijzenis Parochie is een Katholieke kerk gelegen aan Pastoor Vernooijstraat 7 in Ulft.

Meer informatie over De Verrijzenis Parochie in Ulft

Vanaf september begint de voorbereiding op het ontvangen van het Heilig Vormsel. Er zal een informatieavond voor ouders plaatsvinden op dinsdagavond 29 augustus in de OLV tenhemelopnemingkerk in Doetinchem. Verder worden er verschillende eucharistievieringen gehouden, is er een open kerk met uitstelling van het Allerheiligste, en zijn er verschillende activiteiten en evenementen gepland. Ook is er de mogelijkheid om de vieringen digitaal te volgen via livestream. Bij dringende pastorale zorg kan er contact worden opgenomen met een van de pastores via een speciaal telefoonnummer. Uitvaartondernemers kunnen een overlijden melden en wensen rondom een uitvaart bespreken met de weekwacht.

Wil je weten wat De Verrijzenis Parochie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Verrijzenis Parochie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Verrijzenis Parochie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Verrijzenis Parochie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ulft. Opzoek naar De Verrijzenis Parochie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Verrijzenis Parochie

Bezoekers bekeken ook