Dennis te Pas personal health trainer

Dennis te Pas personal health trainer is een Personal trainer gelegen aan Bongersstraat 62 in Ulft.

Meer informatie over Dennis te Pas personal health trainer in Ulft

Als personal trainer is Dennis te Pas een enthousiaste professional op het gebied van gezondheidsmanagement. Hij geeft persoonlijke begeleiding en stelt op basis van de wensen van zijn klanten een op maat gemaakt programma samen. Hij biedt verschillende diensten aan, zoals begeleiding, voedingsadvies, small group fitness en assessments. Dennis begrijpt dat veel mensen vermoeid zijn, stress ervaren, lichamelijke klachten hebben of niet tevreden zijn met hun figuur. Hij gelooft dat personal training de oplossing is om gezonder te leven. Daarnaast deelt hij tips en tricks op zijn website om een gezonde levensstijl te bevorderen.

Wil je weten wat Dennis te Pas personal health trainer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dennis te Pas personal health trainer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dennis te Pas personal health trainer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dennis te Pas personal health trainer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ulft. Opzoek naar Dennis te Pas personal health trainer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dennis te Pas personal health trainer

Bezoekers bekeken ook