Fit-en gezondheidscentrum Ketelaar Sport

Fit-en gezondheidscentrum Ketelaar Sport is een Sportcomplex gelegen aan Debbeshoek 9A in Ulft.

Meer informatie over Fit-en gezondheidscentrum Ketelaar Sport in Ulft

Ketelaar Sport in Ulft is een sportschool waar je je gegarandeerd thuis zal voelen en de beste begeleiding en aandacht krijgt om je doelen te bereiken. De sportschool is al ruim 55 jaar toonaangevend en heeft hard gewerkt om de beste combinatie van inspanning en ontspanning te realiseren. Ze blijven innoveren en zijn op de hoogte van de huidige trends. Of je nu wilt afvallen, aan je conditie wilt werken of je weer fit wilt voelen, bij Ketelaar Sport haal je altijd je doelstellingen. Ze bieden diverse mogelijkheden aan op het gebied van fitness, zoals individueel sporten of in groepsverband trainen. Daarnaast bieden ze ook personal training, fysiotherapie, Bodytec, sportvasten en groepslessen aan. De groepslessen zijn toegankelijk voor iedereen, ongeacht je niveau. Er zijn verschillende soorten lessen, zoals stoelyoga, RPM (indoor cycling), BODYATTACK (intens fitnessprogramma), yoga, Pilates, BODYPUMP (barbell les) en LES MILLS TONE (combinatie van kracht-, cardio- en coretraining). Ketelaar Sport in Ulft zorgt ervoor dat je je binnen korte tijd weer helemaal fit voelt.

Wil je weten wat Fit-en gezondheidscentrum Ketelaar Sport verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fit-en gezondheidscentrum Ketelaar Sport of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fit-en gezondheidscentrum Ketelaar Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fit-en gezondheidscentrum Ketelaar Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ulft. Opzoek naar Fit-en gezondheidscentrum Ketelaar Sport reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fit-en gezondheidscentrum Ketelaar Sport

Bezoekers bekeken ook