Besluit verdagen beslistermijn omgevingsvergunning Emailleplein 9 in Ulft, voor het plaatsen van 10 zonnepanelen.

DeUlftgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Besluit verdagen beslistermijn omgevingsvergunning Emailleplein 9 in Ulft, voor het plaatsen van 10 zonnepanelen..

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 5 september 2023 heeft het college van Burgemeester en wethouders een besluit genomen om de beslistermijn voor de aanvraag voor een omgevingsvergunning, voor het plaatsen van 10 zonnepanelen op het perceel gelegen aan de Emailleplein 9 in Ulft met zes weken te verdagen. Het besluit is verzonden op 5 september 2023.informatieDe stukken liggen ter inzage in het gemeentehuis in Gendringen en kunt u uitsluitend op afspraak inzien. U kunt hiervoor een afspraak maken via het algemene telefoonnummer van de gemeente: (0315) 292 292.BezwaarHet verlengen van de beslistermijn wordt aangemerkt als voorbereidingsbeslissing in de zin van artikel 6:3 van de Algemene Wet Bestuursrecht. Daarom is het niet mogelijk om bezwaar in te dienen tegen dit besluit.Voorlopige voorzieningHet indienen van een bezwaar- of beroepschrift heeft geen schorsende werking. Als u er belang bij heeft dat het besluit niet in werking treedt, kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen. Een voorlopige voorziening voor dit besluit kunt indienen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, postbus 9030, 6800 EM ArnhemMediationBij alle procedures geldt dat, indien u een probleem heeft met de gemeente of u bezwaar maakt tegen een besluit, mediation uitkomst kan bieden. In dat geval wordt, onder begeleiding van een mediator, nagegaan of tot een oplossing kan worden gekomen. Vooraf zal worden bekeken of mediation in uw geval geschikt is. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met (0315) 292 292.

 

Onderwerp: Bestuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deUlftgids.nl op 09-09-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Ulft, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deUlftgids.nl
Redactie deUlftgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Ulft
  2. gmb-2023-389263

Gerelateerde berichten