Melding Activiteitenbesluit Riezenweg 2 in Ulft. Voor het juridisch starten van een bedrijf voor het mengen van verf (milieu).

DeUlftgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Melding Activiteitenbesluit Riezenweg 2 in Ulft. Voor het juridisch starten van een bedrijf voor het mengen van verf (milieu)..

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 14 september 2023 is de Melding Activiteitenbesluit geaccepteerd voor het juridisch starten van een bedrijf voor het mengen van verf (milieu) op het perceel gelegen aan de Riezenweg 2 in Ulft. De acceptatie is op 14 september 2023 verzonden.informatieDe stukken liggen m.i.v. 28 september 2023 gedurende 2 weken ter inzage in het gemeentehuis in Gendringen en kunt u uitsluitend op afspraak inzien. U kunt hiervoor een afspraak maken via het algemene telefoonnummer van de gemeente: (0315) 292 292. MediationBij alle procedures geldt dat, indien u een probleem heeft met de gemeente of u bezwaar maakt tegen een besluit, mediation uitkomst kan bieden. In dat geval wordt, onder begeleiding van een mediator, nagegaan of tot een oplossing kan worden gekomen. Vooraf zal worden bekeken of mediation in uw geval geschikt is. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met (0315) 292 292.

 

Onderwerp: Bestuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deUlftgids.nl op 19-09-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Ulft, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deUlftgids.nl
Redactie deUlftgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Ulft
  2. gmb-2023-400312

Gerelateerde berichten