Besluit verdagen beslistermijn omgevingsvergunning voor het leggen van een 20 kV verbinding tussen Ulft en Varsseveld.

DeUlftgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Besluit verdagen beslistermijn omgevingsvergunning voor het leggen van een 20 kV verbinding tussen Ulft en Varsseveld..

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 19 december 2023 heeft het college van burgemeester en wethouders een besluit genomen om de beslistermijn voor de aanvraag voor een omgevingsvergunning, voor het leggen van een 20 kV verbinding tussen Ulft en Varsseveld met zes weken te verdagen. Het besluit is verzonden op 19 december 2023.InformatieDe stukken liggen ter inzage in het gemeentehuis in Gendringen en kunt u uitsluitend op afspraak inzien. U kunt hiervoor een afspraak maken via het algemene telefoonnummer van de gemeente: (0315) 292 292.BezwaarHet verlengen van de beslistermijn wordt aangemerkt als voorbereidingsbeslissing in de zin van artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht. Daarom is het niet mogelijk om bezwaar in te dienen tegen dit besluit.

 

Onderwerp: Bestuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deUlftgids.nl op 22-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Ulft, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deUlftgids.nl
Redactie deUlftgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Ulft
  2. gmb-2023-550775

Gerelateerde berichten