Kennisgeving ontvangst aanvraag omgevingsvergunning, Hutteweg nabij nr. 24 Ulft

DeUlftgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving ontvangst aanvraag omgevingsvergunning, Hutteweg nabij nr. 24 Ulft.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 8 april 2024 is een aanvraag ontvangen voor de Batavierenrace 25-05-2024 op locatie Hutteweg nabij nr. 24 Ulft. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2024-00466. De aanvraag betreft de volgende activiteiten:-BatavierenraceProcedureDe aanvraag zal worden behandeld volgens de reguliere procedure. Nadat de aanvraag is beoordeeld neemt de gemeente een besluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen acht weken na ontvangst van de aanvraag. Wij kunnen deze termijn één keer verlengen met zes weken. Wij kunnen de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente Oude IJsselstreek via email info@oude-ijsselstreek.nl of telefoonnummer 0315-292292.Het college van burgemeester en wethouders van gemeente Oude IJsselstreek.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deUlftgids.nl op 10-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Ulft, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deUlftgids.nl
Redactie deUlftgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen deulft
  2. gmb-2024-156937

Gerelateerde berichten