Kennisgeving wegafsluiting diverse straten t.b.v. Carnavalsoptocht in Ulft

DeUlftgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving wegafsluiting diverse straten t.b.v. Carnavalsoptocht in Ulft.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 10 januari 2024 heeft het college van burgemeester en wethouders een besluit genomen op de aanvraag voor een wegafsluiting van (een deel van) diverse straten in Ulft in verband met het organiseren van het evenement Carnavalsoptocht Iseldonk Ulft op 11 februari 2024. Het besluit is verzonden op 10 januari 2024.InformatieDe stukken liggen ter inzage in het gemeentehuis in Gendringen en kunt u uitsluitend op afspraak inzien. U kunt hiervoor een afspraak maken via het algemene telefoonnummer van de gemeente: (0315) 292 292.MediationBij alle procedures geldt dat, indien u een probleem heeft met de gemeente of u bezwaar maakt tegen een besluit, mediation uitkomst kan bieden. In dat geval wordt, onder begeleiding van een mediator, nagegaan of tot een oplossing kan worden gekomen. Vooraf zal worden bekeken of mediation in uw geval geschikt is. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met (0315) 292 292.

 

Onderwerp: Bestuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deUlftgids.nl op 26-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Ulft, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deUlftgids.nl
Redactie deUlftgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Ulft
  2. gmb-2024-24521

Gerelateerde berichten