Grand café Het Schaftlokaal

Grand café Het Schaftlokaal is een Restaurant gelegen aan Hutteweg 24 in Ulft.

Meer informatie over Grand café Het Schaftlokaal in Ulft

Het Schaftlokaal op het DRU Industriepark is een authentiek grand café in de Achterhoek. Het café heeft een mooie inrichting en een gastvrije sfeer die een eerbetoon is aan de streek en de industriële geschiedenis. Gasten kunnen genieten van gerechten met regionale ingrediënten en een sterke Achterhoekse signatuur. Het café is geopend van maandag tot en met zondag, van 11:00 tot 21:00 uur. Voor meer informatie of om een tafel te reserveren, kun je bellen naar 0315 820 201 of een e-mail sturen naar schaftlokaal@dru-industriepark.nl.

Wil je weten wat Grand café Het Schaftlokaal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grand café Het Schaftlokaal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grand café Het Schaftlokaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grand café Het Schaftlokaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ulft. Opzoek naar Grand café Het Schaftlokaal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grand café Het Schaftlokaal

Bezoekers bekeken ook