Houthandel Het Anker

Houthandel Het Anker is een Houthandel gelegen aan De Hogenkamp 18 in Ulft.

Meer informatie over Houthandel Het Anker in Ulft

Houthandel Het Anker is het tuinhoutcentrum van de regio en is gevestigd in Ulft, Gelderland. Het bedrijf bestaat al sinds 1885 en beschikt over een showroom en houtwerf van 9250 m2. Ze hebben een breed assortiment aan materialen zoals geïmpregneerd tuinhout, Douglas/lariks, eiken, hardhout, vuren constructiehout en meer. Daarnaast leveren ze ook tuinafscheidingen, terrasbekleding, buitenverblijven, deuren & ramen, tuinmeubels en de bijbehorende ijzerwaren, oliën en beitsen. Klanten kunnen terecht in de showroom voor advies en het brede assortiment biedt voor elk wat wils. Openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 07:30 tot 17:30 uur en op zaterdag van 08:30 tot 15:00 uur.

Wil je weten wat Houthandel Het Anker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Houthandel Het Anker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Houthandel Het Anker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Houthandel Het Anker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ulft. Opzoek naar Houthandel Het Anker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Houthandel Het Anker

Bezoekers bekeken ook