Huisartsen Oomen en Schalkwijk

Huisartsen Oomen en Schalkwijk is een Huisarts gelegen aan Schoolstraat 4 in Ulft.

Meer informatie over Huisartsen Oomen en Schalkwijk in Ulft

In huisartsenpraktijk De Gaarden zijn verschillende medewerkers werkzaam, waaronder huisartsen, doktersassistentes en praktijkondersteuners. De praktijk is gevestigd aan de Eksterstraat 111 in Ulft en is geopend van 8:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00. Buiten deze openingstijden kunt u contact opnemen met de Huisartsenpost Oude IJssel in geval van een medische spoedsituatie. Er zijn ook nieuwsberichten te vinden op de website, zoals informatie over de corona vaccinatie in 2023, een griepepidemie in Nederland en het gebruik van een ander merk medicijnen. Als u twijfelt of u naar de huisarts moet, kunt u meer informatie vinden op de websites van Moet ik naar de dokter en Thuisarts.nl.

Wil je weten wat Huisartsen Oomen en Schalkwijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsen Oomen en Schalkwijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsen Oomen en Schalkwijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsen Oomen en Schalkwijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ulft. Opzoek naar Huisartsen Oomen en Schalkwijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Huisartsen Oomen en Schalkwijk

Bezoekers bekeken ook