Kasten van de Koning

Kasten van de Koning is een Woonwinkel gelegen aan De Stenenmaat 1 in Ulft.

Meer informatie over Kasten van de Koning in Ulft

Bij Kasten van de Koning kun je terecht voor witte, zwarte en kasten in alle kleuren. Ze hebben ook dressoirs en TV meubels, die ook als buffetkasten kunnen worden geleverd. De onderkast van de buffetkasten geeft een goede indruk van het eindresultaat. Je kunt contact opnemen voor prijzen en meer informatie. Elke laatste zondag van de maand is er een koopzondag in de XL showroom in Ulft, waar je kunt worden geïnspireerd door de immense voorraad buffetkasten. Op vrijdag en zaterdag kun je ook langskomen voor advies. Voor vragen kun je contact opnemen met de klantenservice.

Wil je weten wat Kasten van de Koning verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kasten van de Koning of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kasten van de Koning? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kasten van de Koning het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ulft. Opzoek naar Kasten van de Koning reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kasten van de Koning

Bezoekers bekeken ook