Kindcentrum Oersprong, Bassischool en Kinderopvang Humanitas

Kindcentrum Oersprong, Bassischool en Kinderopvang Humanitas is een Basisonderwijs gelegen aan Wilgenstraat 6 in Ulft.

Meer informatie over Kindcentrum Oersprong, Bassischool en Kinderopvang Humanitas in Ulft

Een basisschool kiezen is een belangrijk moment voor ouders, omdat ze hun kinderen voor een groot deel van hun kindertijd aan een school toevertrouwen. De Oersprong is een vertrouwde en goede school die onderwijs biedt waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Er is een open uitnodiging om de school te bezoeken en er is ook een Facebookpagina beschikbaar. In het schoolnieuws wordt vermeld dat er volgende week een toets over Afrika is en dat er proefjes zijn gedaan met gras en droog zand. Er is ook een boekenmarkt en een voorleeswedstrijd geweest, waarbij een winnaar is gekozen. Er is een vredesweek gaande waarin kinderen posters hebben gemaakt, waarop gestemd kan worden via een website. De Lionsclub Wisch organiseert dit evenement en de uiteindelijke winnaar wordt bekendgemaakt op vrijdag de 13e. De school doet ook dit jaar weer mee aan de wereldwijde peace poster contest en start binnenkort met het maken van de poster. Er is ook een informatieavond gepland voor woensdag.

Wil je weten wat Kindcentrum Oersprong, Bassischool en Kinderopvang Humanitas verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kindcentrum Oersprong, Bassischool en Kinderopvang Humanitas of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kindcentrum Oersprong, Bassischool en Kinderopvang Humanitas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kindcentrum Oersprong, Bassischool en Kinderopvang Humanitas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ulft. Opzoek naar Kindcentrum Oersprong, Bassischool en Kinderopvang Humanitas reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kindcentrum Oersprong, Bassischool en Kinderopvang Humanitas

Bezoekers bekeken ook