Kindefysio De Giraf

Kindefysio De Giraf is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Het Goor 9 in Ulft.

Meer informatie over Kindefysio De Giraf in Ulft

Bij kinderfysio 'de Giraf' wordt professionele en kindvriendelijke begeleiding geboden aan kinderen van alle leeftijden. De praktijk wordt geleid door Tineke Hilgenga, een ervaren kinderfysiotherapeut. Het logo van de praktijk is giraf Hanna, die overal in de praktijk te zien is en zorgt voor een gezellige en kindvriendelijke sfeer. Daarnaast is de praktijk betrokken bij verschillende initiatieven, zoals Shelterbox en Rotaplast, die hulp bieden aan mensen in nood. Ook zijn ze betrokken bij de organisatie van de Ulftse Avondvierdaagse. Patiënten delen hun positieve ervaringen met Hanna en Tineke op de website.

Wil je weten wat Kindefysio De Giraf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kindefysio De Giraf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kindefysio De Giraf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kindefysio De Giraf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ulft. Opzoek naar Kindefysio De Giraf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kindefysio De Giraf

Bezoekers bekeken ook