Nederlands IJzermuseum

Nederlands IJzermuseum is een Museum gelegen aan Hutteweg 32 in Ulft.

Meer informatie over Nederlands IJzermuseum in Ulft

Het Nederlands IJzermuseum (NIJM) is gevestigd op het DRU Industriepark, een van de oudste industriële locaties in Nederland. Het museum is ontstaan in de Achterhoek, waar in de 17e eeuw de gietijzerindustrie begon. Momenteel is het museum in reorganisatie, maar het is nog steeds mogelijk om enkele locaties op het terrein te bezoeken. Het DRU Industriepark is openbaar terrein en dus altijd toegankelijk. In het museum is onder andere de walk-by expo 'Made in Gaanderen' te zien, evenals een muurschildering van de Yserhut.

Wil je weten wat Nederlands IJzermuseum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nederlands IJzermuseum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nederlands IJzermuseum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nederlands IJzermuseum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ulft. Opzoek naar Nederlands IJzermuseum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nederlands IJzermuseum

Bezoekers bekeken ook