New York Pizza Ulft

New York Pizza Ulft is een Pizza aan huis gelegen aan J.F. Kennedyplein 15 in Ulft.

Meer informatie over New York Pizza Ulft in Ulft

Bij het inloggen of registreren op de website van een pizzarestaurant, kun je een tijdelijke actie vinden voor de Italian Sausage & Pepperoni pizza. Deze pizza heeft een glutenvrije bodem, maar omdat de pizza wordt bereid in een omgeving waar ook gluten aanwezig zijn, wordt de pizza als glutenvrij beschouwd. Er zijn ook andere acties beschikbaar, zoals de Double Tasty en Four Tasty pizza's, waarbij je je eigen pizza kunt samenstellen. Daarnaast zijn er ook nieuwe pizza's, zoals de Pesto Chicken pizza, de BBQ Hot & Spicy pizza en de Green Veggie Delight. Deze pizza's hebben allemaal een glutenvrije bodem, maar kunnen niet gegarandeerd worden als 100% glutenvrij vanwege de bereidingsomgeving. Er zijn ook verschillende toppings die niet mogelijk zijn bij de glutenvrije pizza's. Verder kun je ook je eigen pizza samenstellen met verschillende bodems, sauzen en toppings. De klanten beoordelen de pizza's als de lekkerste en beste.

Wil je weten wat New York Pizza Ulft verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van New York Pizza Ulft of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij New York Pizza Ulft? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je New York Pizza Ulft het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ulft. Opzoek naar New York Pizza Ulft reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. New York Pizza Ulft

Bezoekers bekeken ook