Parochie Maria Laetitia

Parochie Maria Laetitia is een Parochie gelegen aan Pastoor Vernooijstraat 7 in Ulft.

Meer informatie over Parochie Maria Laetitia in Ulft

Vanaf september begint de voorbereiding op het ontvangen van het Heilig Vormsel. Op 29 augustus is er een informatieavond voor ouders in de OLV tenhemelopnemingkerk in Doetinchem. Verder zijn er verschillende eucharistievieringen, een rozenkransgebed en een open kerk met uitstelling van het Allerheiligste. Er is ook nieuws over caritas, verdieping en de Vreugdebode. Paus Franciscus roept op tot gebed en vasten voor vrede op 27 oktober en er zijn aanpassingen in het rooster van de vieringen. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten en is er een weekwacht beschikbaar voor pastorale zorg. De komende vieringen kunnen ook via een livestream gevolgd worden.

Wil je weten wat Parochie Maria Laetitia verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Parochie Maria Laetitia of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Parochie Maria Laetitia? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Parochie Maria Laetitia het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ulft. Opzoek naar Parochie Maria Laetitia reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Parochie Maria Laetitia

Bezoekers bekeken ook