Rijschool Rond-Oer

Rijschool Rond-Oer is een Rijschool gelegen aan Doctor Ariensstraat 61 in Ulft.

Meer informatie over Rijschool Rond-Oer in Ulft

Bij rijschool Rond-Oer in Ulft kun je terecht voor rijlessen en het leren van de theorie. Je krijgt les volgens een Persoonlijk Coach systeem en wordt begeleid door 1 vaste rij-instructeur. Deze houdt jouw vorderingen bij op een leskaart. Na een eerste les wordt bepaald welk lespakket het beste bij jou past voor het CBR-examen. Rijschool Rond-Oer biedt ook de mogelijkheid van een tussentijdse toets, waardoor de kans op slagen voor het rijexamen vergroot wordt. Het slagingspercentage bij deze toets ligt rond de 64 procent, hoger dan het landelijk gemiddelde. Daarnaast kunnen zij je voorbereiden op een faalangstexamen, waarbij er meer rust is in de auto. Dus als je echt wilt leren rijden en in de Achterhoek woont, ben je bij Rijschool Rond-Oer aan het goede adres.

Wil je weten wat Rijschool Rond-Oer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Rond-Oer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Rond-Oer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Rond-Oer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ulft. Opzoek naar Rijschool Rond-Oer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Rond-Oer

Bezoekers bekeken ook