Salon de Veronique

Salon de Veronique is een Schoonheidssalon gelegen aan Ph. P. Cappettilaan 5 in Ulft.

Meer informatie over Salon de Veronique in Ulft

Bij Salon de Veronique kunt u terecht voor professionele voetverzorging. De praktijk is uitgerust met moderne apparatuur en heeft ruime openingstijden. Een (medisch) pedicure behandeling bestaat uit het knippen van nagels, machinaal afwerken van nagels, reinigen van de nagelomgeving, verwijderen van eelt/kloven en likdoorns. Na de behandeling krijgt u een korte voetmassage met voetencrème. Deze medische voetbehandelingen worden gedeeltelijk of geheel vergoed door de meeste zorgverzekeraars. Daarnaast biedt Salon de Veronique ook andere diensten aan, zoals nagelbeugels, orthese en vilttechniek, nagelprothese techniek en gellak. De openingstijden van de salon variëren per dag, maar de locaties zijn in Ulft en 's-Heerenberg. Het telefoonnummer van de salon is 0628626597.

Wil je weten wat Salon de Veronique verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon de Veronique of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon de Veronique? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon de Veronique het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ulft. Opzoek naar Salon de Veronique reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon de Veronique

Bezoekers bekeken ook