Slugo

Slugo is een Speelgoedwinkel gelegen aan Het Goor 1 in Ulft.

Meer informatie over Slugo in Ulft

Bij bol.com worden functionele en analytische cookies en vergelijkbare technieken gebruikt om de website goed te laten werken. Je kunt je privacyvoorkeuren aanpassen, zoals persoonlijke aanbevelingen en advertenties ontvangen op basis van je interesses. Deze interesses worden bepaald door informatie uit je bestellingen, favorieten en algemene klantinformatie te combineren. Daarnaast wordt ook je surfgedrag op bol.com verzameld met behulp van cookies, tenzij je deze hebt uitgeschakeld. De persoonlijke advertenties buiten bol.com kunnen worden gezien bij partners van bol.com. Als je alles accepteert, worden zowel de persoonlijke ervaringen binnen als buiten bol.com toegestaan. Je kunt ook zelf je privacy-instellingen aanpassen. Slugo is een verkoper bij bol.com die sinds 4 juli 2016 actief is. Deze verkoper hanteert geen aanvullende voorwaarden. Voor vragen over je bestelling kun je de bestelstatus in je account raadplegen. Bol.com en de partner Slugo hebben beide verantwoordelijkheden bij de verkoop via bol.com. Het vestigingsadres van Slugo is Hogeweg 12, 7071GD Ulft, maar let op dat het retouradres mogelijk kan verschillen. In je account kun je eenvoudig je bestelling volgen, facturen betalen en artikelen retourneren. De klantenservice is dag en nacht beschikbaar.

Wil je weten wat Slugo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slugo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slugo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slugo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ulft. Opzoek naar Slugo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slugo

Bezoekers bekeken ook