Sportief en Vitaal

Sportief en Vitaal is een Sportmasseur gelegen aan Voorstsestraat 50-25 in Ulft.

Meer informatie over Sportief en Vitaal in Ulft

Mijn naam is Igmar Wieberdink en ik ben van Sportief en Vitaal. Ik bied sportmassages, triggerpoint behandelingen, krachttraining en hardlooptrainingen aan. Het is belangrijk om goed voor je lichaam te zorgen, zodat je vitaal blijft. Sportmassage en sporten spelen hierbij een rol. Met een sportmassage bevorder je het herstel van de spieren en verklein je de kans op blessures. Tijdens de massage kom je tot rust en voel je je daarna weer vitaal. Een triggerpoint behandeling is ook goed voor je lichaam en geest. Hierbij worden kleine spiervezels, die vast en verkrampt in elkaar zitten, behandeld. Deze behandeling is effectief bij verschillende klachten. Daarnaast geef ik ook trainingen, zoals kracht- en hardlooptrainingen, in kleine groepen. Hierbij is er veel persoonlijke aandacht en train je op je eigen niveau. Met gerichte trainingen wordt je kracht versterkt, je conditie verbeterd en je vitaliteit bevorderd. Mijn motto is: Zorg voor later, maar geniet vandaag. Als je nu goed voor je lichaam zorgt, blijf je sportief en vitaal.

Wil je weten wat Sportief en Vitaal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportief en Vitaal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportief en Vitaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportief en Vitaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ulft. Opzoek naar Sportief en Vitaal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportief en Vitaal

Bezoekers bekeken ook