SSP-HAL

SSP-HAL is een Beurs- en conferentiecentrum gelegen aan DRU-Laan 2 in Ulft.

Meer informatie over SSP-HAL in Ulft

In de bibliotheek vond een literaire ontmoeting plaats. Het was een bijzondere locatie, namelijk het DRU Park in Ulft. Het park is gevestigd op het terrein van de voormalige DRU ijzergieterij. Op dit terrein zijn verschillende gebouwen te vinden, zoals het Portiersgebouw, Ketelhuis, Loonbureau, Afbramerij, SSP hal, Beltmancomplex, Badkuipenfabriek, Schoorsteen De Fakkel, Waterspeelplaats, Aanlegsteiger en het Frank Daamengebouw. Het park is een prachtige plek waar mensen kunnen genieten van literaire evenementen en andere activiteiten.

Wil je weten wat SSP-HAL verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SSP-HAL of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SSP-HAL? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SSP-HAL het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ulft. Opzoek naar SSP-HAL reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SSP-HAL

Bezoekers bekeken ook