Stichting Monument voor de Arbeider

Stichting Monument voor de Arbeider is een Stichting gelegen aan Molenbeek 47 in Ulft.

Meer informatie over Stichting Monument voor de Arbeider in Ulft

De realisatie van de schoorsteen wordt gezien als een eerbetoon aan de vele mensen die hard hebben gewerkt op het terrein van de fabriek. Zij hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan de sociaaleconomische ontwikkeling van de regio en hebben hun gezinnen onderhouden. De schoorsteen wordt daarom beschouwd als een monument voor de arbeider. Dit is de belangrijkste missie van de Stichting Monument voor de Arbeider.

Wil je weten wat Stichting Monument voor de Arbeider verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Monument voor de Arbeider of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Monument voor de Arbeider? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Monument voor de Arbeider het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ulft. Opzoek naar Stichting Monument voor de Arbeider reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Monument voor de Arbeider

Bezoekers bekeken ook