STRTFSTVL Showcase, het GROOTSTE indoor straattheaterfestival van Nederland Komt dat zien!

Op zaterdag 3 en zondag 4 februari 2024 barst het GROOTSTE indoor straattheaterfestival van Nederland los in DRU Industriepark te Ulft.

Met tientallen optredens in twee dagen is er van alles te zien en beleven voor jong en oud: vele straatartiesten, circusacts, jongleurs, muzikanten en acrobaten uit binnen- en buitenland. STRTFSTVL Showcase 2024 is een beurs voor festivaldirecteuren en event profs, maar ook een festival voor straattheaterliefhebbers en iedereen die zin heeft in een gezellige dag. Kom genieten van de geweldige sfeer en grijp deze unieke kans om alvast een voorproefje te zien van de nieuwste acts uit het binnen- en buitenland. Dus weer of geen weer: Komt dat zien! We zien je graag bij de knusse en warme STRTFSTVL Showcase in DRU Industriepark Ulft.

Kaarten (vanaf Euro 8,50) zijn verkrijgbaar via www.strtfstvl.nl.

Achtergrond STRTFSTVL Showcase wordt sinds 2015 georganiseerd. Na de eerste editie in Den Haag verhuisde het festival naar De Fabrique in Maarssen. Drijvende kracht is organisator Rob Vugs uit Amsterdam. Hij krijgt het elk jaar weer voor elkaar om met weinig middelen veel artiesten, organisatoren en een groot publiek bij elkaar te brengen. STRTFSTVL Showcase is een uniek event met jaarlijks vele premières en bijna honderd optredens van straattheaterartiesten uit de hele wereld. Artiesten kunnen tijdens de tweedaagse onderling de banden versterken. Er zijn speeddates met organisatoren, presentaties en er is ook de mogelijkheid om de kennis van het ondernemen in de culturele sector te vergroten. Kortom: STRTFSTVL Showcase is een heel veelzijdig evenement.

Martijn-Roes-STRTFSTVL-DRU-04-03-2023-54-Planeta-Trampoli

De Glazendraaier

Een bijzondere artiest wiens ster rijzende is sinds zijn deelname aan STRTFSTVL Showcase is Rogier Kappers, ook bekend als De Glazendraaier. De film "glass, my unfulfilled life" die hij maakte over het ontstaan van deze bijzondere act was eerder dit jaar te zien tijdens het IDFA en was getipt door onder andere de Groene Amsterdammer. De Glazendraaier zal ook tijdens deze editie van de Showcase optreden.

Martijn-Roes-STRTFSTVL-DRU-04-03-2023-66

STRTFSTVL Showcase 2024

zaterdag 3 februari 11 – 19 uur | zondag 4 februari 11 – 19 uur DRU Industriepark Hutteweg 24, 7071 BV Ulft | www.strtfstvl.nl | info@strtfstvl.nl

Kaarten via: https://strtfstvl.nl/tickets.php

Lees het volledige artikel bij Rob Vugs.

Laat dit artikel viral gaan in Ulft, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deUlftgids.nl
Redactie deUlftgids.nl

Nieuws door Rob Vugs. Lees het volledige artikel op hun website.

  1. STRTFSTVL Showcase, het GROOTSTE indoor straattheaterfestival van Nederland Komt dat zien!

Gerelateerde berichten