Tang Soo Do Ketelaar Sport

Tang Soo Do Ketelaar Sport is een School gelegen aan Debbeshoek 9A in Ulft.

Meer informatie over Tang Soo Do Ketelaar Sport in Ulft

Tang Soo Do Ketelaar Sport biedt lessen aan voor kinderen vanaf 6 jaar. Er zijn verschillende lesroosters beschikbaar voor verschillende leeftijdsgroepen en niveaus. Tang Soo Do is een oude Koreaanse krijgskunst die zich richt op zelfverdediging, stoot- en traptechnieken, loopvormen, wapenkunde, respect, reinheid, meditatie en concentratie. Het doel van Tang Soo Do is om jezelf te verbeteren en een beter mens te worden. Het kan helpen bij concentratieproblemen, evenwichtsstoornissen en het bevordert de weerbaarheid, leerprestaties en zelfvertrouwen. De club verwelkomt iedereen die geïnteresseerd is en biedt proeflessen aan. Er worden regelmatig evenementen georganiseerd, zoals kampioenschappen en examens. Ook wordt er maandelijks een student van de maand gekozen.

Wil je weten wat Tang Soo Do Ketelaar Sport verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tang Soo Do Ketelaar Sport of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tang Soo Do Ketelaar Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tang Soo Do Ketelaar Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ulft. Opzoek naar Tang Soo Do Ketelaar Sport reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tang Soo Do Ketelaar Sport

Bezoekers bekeken ook