WANDERS MOBIELE CHALETS

WANDERS MOBIELE CHALETS is een Bouwbedrijf gelegen aan Ettenseweg 57 in Ulft.

Meer informatie over WANDERS MOBIELE CHALETS in Ulft

Geniet van de vrijheid met luxe mobiele chalets die precies op maat gemaakt kunnen worden. Of je nu op zoek bent naar een (tweede) woning of een mantelzorgwoning, bij Wanders vind je een stijl die bij je past. Ze hebben al bijna 30 jaar ervaring en hebben duizenden chalets gebouwd, elk op maat gemaakt. Of je nu een klein chalet wilt of een exclusief model voor een specifiek park, Wanders kan het leveren. Ze werken samen met recreatieparken, campings, gemeenten en woningbouwcorporaties. Bij Wanders staat kwaliteit voorop, ze gebruiken zorgvuldig geselecteerde materialen en betrouwbare keukenapparatuur en badkamerinrichting. Bovendien bieden ze een ruime keuze aan verschillende soorten chalets, afmetingen, indelingen, materialen en inrichtingen. Bij Wanders krijg je persoonlijke aandacht en worden je wensen vertaald in een ontwerp op maat. Ze hebben een eigen ontwerpteam dat met behulp van 3D-tekeningen nauwkeurige maattekeningen maakt. Het stalen onderstel van de chalets wordt op maat gelast en voorzien van extra ondersteuning. Ventilatie is ook van groot belang en daarom zorgt Wanders voor ingebouwde raamroosters en ventilatie van de spouw. Ze plaatsen roosters in de onderzijde van de luchtspouw om ongedierte en insecten te voorkomen. Als je nieuwsgierig bent geworden, kun je een kijkje nemen binnen in de chalets van Wand.

Wil je weten wat WANDERS MOBIELE CHALETS verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van WANDERS MOBIELE CHALETS of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij WANDERS MOBIELE CHALETS? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je WANDERS MOBIELE CHALETS het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ulft. Opzoek naar WANDERS MOBIELE CHALETS reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. WANDERS MOBIELE CHALETS

Bezoekers bekeken ook