Blokker Ulft

Blokker Ulft is een Winkel huishoudapparatuur gelegen aan Kerkstraat 18 in Ulft.

Meer informatie over Blokker Ulft in Ulft

Bij Blokker Kerkstraat Ulft vind je een ruim assortiment aan goede en betaalbare artikelen voor wonen, koken en bakken, eten en tafelen. Ze hebben een uitgebreide collectie kook- en tafelartikelen, keukenapparaten, schoonmaak- en huishoudproducten, en producten om het huis opgeruimd te houden. Je kunt naar de winkel gaan en je laten adviseren door medewerkers, of je kunt online bestellen en de producten thuis laten bezorgen of ophalen in een van hun winkels. Ze hebben ook wekelijkse folderaanbiedingen en kortingsacties, en je kunt op de hoogte blijven via hun social media kanalen. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur via 088-9494800.

Wil je weten wat Blokker Ulft verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blokker Ulft of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blokker Ulft? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blokker Ulft het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ulft. Opzoek naar Blokker Ulft reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blokker Ulft

Bezoekers bekeken ook