Bouwconcept Nederland B.V.

Bouwconcept Nederland B.V. is een Bouwbedrijf gelegen aan Het Goor 1 in Ulft.

Meer informatie over Bouwconcept Nederland B.V. in Ulft

Bouwconcept Nederland is een moderne en flexibele bouwmethode die zich richt op karakteristiek en duurzaam wonen. Met meer dan 40 jaar ervaring in de woningbouw, verkrijgt het bedrijf opdrachten door middel van aanbestedingen en projectontwikkelingen. Het dynamische team van Bouwconcept Nederland werkt hard aan een genereus concept voor flexwonen, waarbij alle wensen van klanten worden meegenomen om hun droomhuis te realiseren. Het bouwsysteem van Bouwconcept Nederland is uniek en prefab, met standaard duurzame voorzieningen zoals een warmtepomp en zonnepanelen. De bouwtijd is kort doordat alles in eigen fabriek wordt geproduceerd en betonnen wanden kant-en-klaar worden geleverd op de bouwplaats. Bouwconcept Nederland fungeert als het enige aanspreekpunt voor klanten, zowel voor, tijdens als na de bouw, en biedt begeleiding bij het realiseren van de droomwoning, inclusief het regelen van vergunningen. Voor meer informatie of advies over het samenstellen van een Tiny House kan er contact worden opgenomen met Bouwconcept Nederland.

Wil je weten wat Bouwconcept Nederland B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwconcept Nederland B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwconcept Nederland B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwconcept Nederland B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ulft. Opzoek naar Bouwconcept Nederland B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouwconcept Nederland B.V.

Bezoekers bekeken ook