Freriks Wonen en Slapen

Freriks Wonen en Slapen is een Beddenwinkel gelegen aan Frank Daamenstraat 23 in Ulft.

Meer informatie over Freriks Wonen en Slapen in Ulft

Freriks Wonen en Slapen is een winkel in Ulft die alles biedt voor een mooi interieur en een comfortabel bed. Ze hebben een ruim assortiment aan producten, zoals matrassen, hoeslakens, dekbedden, overtrekken en hoofdkussens, maar ook complete bedden zoals comfortbedden en boxsprings. Naast het aanbieden van producten, staan ze ook klaar om advies te geven. Ze hebben ruim honderd jaar ervaring en werken met vakmensen, waardoor ze zekerheid kunnen bieden bij grote investeringen. Daarnaast bieden ze onafhankelijk advies en hebben ze altijd de nieuwste collecties vloeren en raambekleding. Ze zijn een echt familiebedrijf waarbij de kennis over wonen en slapen al generaties lang wordt doorgegeven. Het bedrijf wordt momenteel geleid door Jaap Freriks.

Wil je weten wat Freriks Wonen en Slapen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Freriks Wonen en Slapen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Freriks Wonen en Slapen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Freriks Wonen en Slapen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ulft. Opzoek naar Freriks Wonen en Slapen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Freriks Wonen en Slapen

Bezoekers bekeken ook