Matrasshop.com

Matrasshop.com is een Beddenwinkel gelegen aan Frank Daamenstraat 23 - 1 in Ulft.

Meer informatie over Matrasshop.com in Ulft

Matrasshop.com is de webshop van Freriks Wonen en Slapen in Ulft. Als aanvulling op de fysieke winkel is de webshop in 2007 gestart, zodat klanten ook vanuit andere plaatsen ons assortiment kunnen ontdekken. Het is een familiebedrijf dat al meer dan 110 jaar bestaat en de kennis over Wonen en Slapen van generatie op generatie wordt doorgegeven. Je bent altijd welkom om langs te komen in de winkel en de producten, zoals matrassen, hoofdkussens en dekbedden, te bekijken, voelen en testen. Onze specialisten helpen je graag bij het vinden van het juiste kussen, dekbed of matras. Ze staan van dinsdag tot en met zaterdag voor je klaar en je kunt ook een afspraak maken buiten de reguliere openingstijden. Voor vragen kun je contact met ons opnemen via info@matrasshop.com of bel ons op 0315-681355. Bovendien kun je nu profiteren van 10% korting!

Wil je weten wat Matrasshop.com verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Matrasshop.com of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Matrasshop.com? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Matrasshop.com het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ulft. Opzoek naar Matrasshop.com reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Matrasshop.com

Bezoekers bekeken ook