HEMA Ulft

HEMA Ulft is een Warenhuis gelegen aan Kerkstraat 24 in Ulft.

Meer informatie over HEMA Ulft in Ulft

HEMA Ulft is een winkel waar je terecht kunt voor kleding, gordijnen, speelgoed, babyartikelen en lingerie. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen of op te halen in de winkel. Als je kiest voor thuisbezorging, wordt je bestelling binnen 1-2 werkdagen geleverd. Als je kiest voor ophalen in de winkel, kun je je bestelling binnen 1-3 werkdagen ophalen. Je hebt dan 14 dagen de tijd om je bestelling op te halen. Je kunt artikelen binnen 30 dagen retourneren of ruilen, mits ze onbeschadigd zijn en in de originele verpakking zitten. Sommige artikelen kunnen niet worden geretourneerd, zoals gebak en op maat gemaakte artikelen. HEMA winkels streven naar duurzaamheid en bieden de mogelijkheid om oude apparaten gratis in te leveren bij aankoop van een nieuw apparaat. Er zijn ook andere HEMA winkels in de buurt van Ulft, zoals in Aalten, Lichtenvoorde en Zevenaar.

Wil je weten wat HEMA Ulft verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEMA Ulft of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEMA Ulft? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEMA Ulft het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ulft. Opzoek naar HEMA Ulft reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEMA Ulft

Bezoekers bekeken ook