Samen Zorgt - Ulft

Samen Zorgt - Ulft is een Fysiotherapeut gelegen aan Emailleplein 34 in Ulft.

Meer informatie over Samen Zorgt - Ulft in Ulft

Samen Zorgt is een multidisciplinaire praktijk voor fysiotherapie, ergotherapie en logopedie. Ze behandelen niet alleen klachten, maar ook de oorzaak hiervan om terugkerende klachten te voorkomen. De therapieën richten zich op het veilig en zelfstandig kunnen uitvoeren van dagelijkse bezigheden, het onderzoeken, behandelen en adviseren bij spraak-, taal-, stem- en gehoorproblemen, en het behandelen van motorische ontwikkelingsstoornissen en afwijkende mondgewoonten. Bij Samen Zorgt staat samenwerking centraal, niet alleen tussen de verschillende disciplines binnen de praktijk, maar ook met andere paramedici. Ze streven naar een goede afstemming van zorg en integratie van de behandeling in het dagelijks leven. Voor iedere patiënt stellen ze een specifiek en compleet behandelplan op. Ze hebben een ervaren kinderrevalidatieteam en bieden specialistische revalidatie voor kinderen, jongeren en volwassenen. Het team van deskundigen staat klaar om zorg op maat te bieden en de juiste zorg, hulp en aandacht te geven.

Wil je weten wat Samen Zorgt - Ulft verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Samen Zorgt - Ulft of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Samen Zorgt - Ulft? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Samen Zorgt - Ulft het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ulft. Opzoek naar Samen Zorgt - Ulft reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Samen Zorgt – Ulft

Bezoekers bekeken ook