Stichting Minimanna Ulft

Stichting Minimanna Ulft is een Kringloopwinkel gelegen aan Kanunnik de Vriesstraat 42 in Ulft.

Meer informatie over Stichting Minimanna Ulft in Ulft

Stichting Mini Manna is een sociale hulpwinkel die in 2007 is opgericht om inwoners met onvoldoende inkomen te ondersteunen. Ze hebben vestigingen in Doetinchem, Ulft en sinds 2021 ook in Winterswijk. De stichting biedt hulp bij ontruimingen en verhuizingen en vraagt een vergoeding voor het bezorgen van meubels uit hun kringloopwinkel. Ze hebben ook een goedkope supermarkt, een kringloopwinkel en bieden dagbesteding aan. Stichting Mini Manna is in de vijftien jaar van haar bestaan uitgegroeid tot een belangrijke speler op het gebied van armoedebestrijding en biedt ook werkgelegenheid en participatiemogelijkheden aan. Mensen die in aanmerking komen kunnen een Mini Manna Pas aanvragen. Er worden verschillende sponsoren genoemd die de stichting steunen. Mensen kunnen spullen doneren aan de winkel of een afspraak maken om spullen op te laten halen. Er zijn telefoonnummers beschikbaar om contact op te nemen met de winkels in Doetinchem en Ulft.

Wil je weten wat Stichting Minimanna Ulft verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Minimanna Ulft of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Minimanna Ulft? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Minimanna Ulft het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ulft. Opzoek naar Stichting Minimanna Ulft reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Minimanna Ulft

Bezoekers bekeken ook