Fysiotherapie Praktijk Stok

Fysiotherapie Praktijk Stok is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Stokhorsterweg 1 in Ulft.

Meer informatie over Fysiotherapie Praktijk Stok in Ulft

Fysiotherapiepraktijk Stok in Ulft is al sinds 1982 gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van mensen met klachten aan het bewegingsapparaat. Naast algemene fysiotherapie bieden ze ook specialistische behandelingen aan, zoals sportfysiotherapie, manuele therapie, bekkenbodemtherapie en dry needling. Het doel van fysiotherapie is altijd om het herstel verantwoord en zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat de patiënten hun dagelijkse activiteiten weer kunnen oppakken. Fysio Stok zet zich volledig in om pijn te verminderen, de flexibiliteit van het lichaam te bevorderen en klachten te verhelpen. Ze bieden ook handvatten aan om toekomstige klachten te voorkomen. De praktijk is aangesloten bij de Fysio Prestatie Monitor en het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie. Voor een afspraak of meer informatie kunnen mensen contact opnemen met Fysio Stok in Ulft.

Wil je weten wat Fysiotherapie Praktijk Stok verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Praktijk Stok of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Praktijk Stok? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Praktijk Stok het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ulft. Opzoek naar Fysiotherapie Praktijk Stok reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Praktijk Stok

Bezoekers bekeken ook