Praktijk voor Fysiotherapie Visser

Praktijk voor Fysiotherapie Visser is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Frank Daamenstraat 2A in Ulft.

Meer informatie over Praktijk voor Fysiotherapie Visser in Ulft

De Praktijk voor Fysiotherapie Visser is gevestigd in Ulft en biedt een breed scala aan behandelingen door een professioneel team van fysiotherapeuten. Het maken van een afspraak kan van maandag tot en met donderdag tussen 8.30 uur en 12.30 uur. Afspraken die niet minimaal 24 uur van tevoren worden afgezegd, worden in rekening gebracht. Na 12.30 uur of in het weekend kunt u de voicemail inspreken of een e-mail sturen. In 2023 hebben zij met tegenzin vrijwel alle contracten met zorgverzekeraars ondertekend, omdat de tarieven niet worden verhoogd naar een marktconform tarief. Ze zijn op zoek naar een fysiotherapeut en bieden verschillende specialismen aan, zoals echografie, shockwave therapie, dry needling, COPD revalidatie, huisbezoeken, medical taping, medische trainingstherapie, orthopedische geneeskunde Cyriax en sportrevalidatie. De praktijk hecht veel waarde aan patiënttevredenheid en heet u van harte welkom.

Wil je weten wat Praktijk voor Fysiotherapie Visser verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praktijk voor Fysiotherapie Visser of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praktijk voor Fysiotherapie Visser? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk voor Fysiotherapie Visser het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ulft. Opzoek naar Praktijk voor Fysiotherapie Visser reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praktijk voor Fysiotherapie Visser

Bezoekers bekeken ook