Humankind - BSO Middelgraaf

Humankind - BSO Middelgraaf is een Kinderopvang gelegen aan Middelgraaf 46 in Ulft.

Meer informatie over Humankind - BSO Middelgraaf in Ulft

Bij BSO Middelgraaf in Ulft hebben kinderen veel ruimte om zichzelf te zijn. Er is altijd iets te doen en te ontdekken, zowel binnen als buiten. Kinderen kunnen buiten spelen, kliederen in het atelier of samen genieten van een rustmomentje. Er worden dagelijks verschillende activiteiten aangeboden. BSO Middelgraaf is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 18:30 uur. Op deze locatie is ook een peuterspeelzaal aanwezig voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Bij BSO Middelgraaf werken vertrouwde gezichten die elke dag met een glimlach begroeten. Ze zetten zich in om kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Voor meer informatie of persoonlijk advies kun je contact opnemen met het Regiokantoor Oost-Gelderland van Humankind, de grootste niet-commerciële organisatie voor kinderopvang en -ontwikkeling in Nederland.

Wil je weten wat Humankind - BSO Middelgraaf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Humankind - BSO Middelgraaf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - BSO Middelgraaf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - BSO Middelgraaf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ulft. Opzoek naar Humankind - BSO Middelgraaf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Humankind – BSO Middelgraaf

Bezoekers bekeken ook