Humankind - Kinderdagverblijf Oersprong

Humankind - Kinderdagverblijf Oersprong is een Kinderopvang gelegen aan Wilgenstraat 6 in Ulft.

Meer informatie over Humankind - Kinderdagverblijf Oersprong in Ulft

Kinderdagverblijf Oersprong bevindt zich samen met basisschool Oersprong, BSO Stoer en peuteropvang Peutersprong in één gebouw in Ulft. De locatie biedt kinderen veel ruimte, zowel binnen als buiten, en er is een grote gymzaal aanwezig. Er worden diverse activiteiten aangeboden waar kinderen elke dag van kunnen genieten. Het kinderdagverblijf is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 18:30 uur. Op hetzelfde adres bevinden zich ook buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar en een peuterspeelzaal voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Oersprong staat bekend om de vertrouwde gezichten die elke dag met een glimlach begroeten en doet er alles aan om kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Voor meer informatie of persoonlijk advies kan er contact worden opgenomen met het regiokantoor. Oersprong is onderdeel van Humankind, de grootste niet-commerciële organisatie voor kinderopvang en -ontwikkeling in Nederland.

Wil je weten wat Humankind - Kinderdagverblijf Oersprong verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Humankind - Kinderdagverblijf Oersprong of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - Kinderdagverblijf Oersprong? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - Kinderdagverblijf Oersprong het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ulft. Opzoek naar Humankind - Kinderdagverblijf Oersprong reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Humankind – Kinderdagverblijf Oersprong

Bezoekers bekeken ook