Humankind - BSO Stoer

Humankind - BSO Stoer is een Kinderopvang gelegen aan Wilgenstraat 6 in Ulft.

Meer informatie over Humankind - BSO Stoer in Ulft

BSO Stoer is gevestigd in Ulft, samen met basisschool Oersprong, kinderdagverblijf Oersprong en peuteropvang Peutersprong. Ze bieden tal van uitdagende activiteiten aan waar kinderen volop van hun vrije tijd kunnen genieten. Ze stimuleren spelenderwijs de motorische en sociale ontwikkeling van jouw kind en zijn vaak buiten. Bij slecht weer kunnen ze gebruik maken van de naastgelegen gymzaal. BSO Stoer is geopend van maandag tot vrijdag van 07:30 tot 18:30 uur. Ze hebben ook kinderdagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar en peuterspeelzaal voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Ze streven ernaar om elke dag een geweldige dag voor je kind te bezorgen. Als je interesse hebt of vragen hebt, kun je contact opnemen met Regiokantoor Oost-Gelderland.

Wil je weten wat Humankind - BSO Stoer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Humankind - BSO Stoer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - BSO Stoer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - BSO Stoer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ulft. Opzoek naar Humankind - BSO Stoer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Humankind – BSO Stoer

Bezoekers bekeken ook