Humankind - BSO Superstoer

Humankind - BSO Superstoer is een Kinderopvang gelegen aan Vogelenzangweg 31 in Ulft.

Meer informatie over Humankind - BSO Superstoer in Ulft

Bij BSO Superstoer in Ulft kunnen kinderen genieten van hun vrije tijd door middel van diverse uitdagende activiteiten. De locatie is gevestigd in een voetbalaccommodatie, waardoor er genoeg ruimte is voor leuke beweegspelletjes. Of kinderen nu willen spelen, knutselen of even een momentje voor zichzelf willen hebben, bij BSO Superstoer maken ze er samen een feestje van. De BSO is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 14:15 tot 18:30 uur, en gesloten op woensdag en vrijdag. Voor meer informatie of persoonlijk advies kan er contact worden opgenomen met het regiokantoor Oost-Gelderland. BSO Superstoer maakt deel uit van Humankind, de grootste niet-commerciële organisatie voor kinderopvang en -ontwikkeling in Nederland, met meer dan 450 locaties die dagelijks worden bezocht door duizenden kinderen.

Wil je weten wat Humankind - BSO Superstoer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Humankind - BSO Superstoer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - BSO Superstoer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - BSO Superstoer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ulft. Opzoek naar Humankind - BSO Superstoer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Humankind – BSO Superstoer

Bezoekers bekeken ook